ZIKA IZ “ŠARENICE” NA VREME RAZMIŠLJAO O PENZIJI, SVI SE ČUDILI NAKON SAZNANJA KOLIKO PRIMA: “SLUŽBENIK NIJE MOGAO DA VERUJE”

Živorad Žika Nikolić, godinama je bio omiljeno lice na malim ekranima, a sada živi mirnim životom daleko od kamera.

Posle decenija rada na Javnom servisu, 2018. godine Žika prelazi u ružičasto jato, gde je prvo vodio Žikinu Šarenicu, a ubrzo je otišao u penziju. Zbog emisije čije je godinama bio zaštitno lice, mnogi ga zovu “Žika Šarenica”

Žika je nedavno progovorio o svojoj finansijskoj situaciji i iskoristio je priliku da da savet mlađim generacijama. On je godinama sam sebi uplaćivao dodatni novac u penzioni fond i na taj način je omogućio sebi da sada uživa u bezbrižnom penzionerskom životu.

– Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava – započeo je Nikolić tada, pa nastavio:

– Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim. Svi posrgnu za keš, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši – rekao je Žika u jednoj emisiji.

Foto: SCREENSHOT
Izvor: pulsonline.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …