ŽESTOKA REAKCIJA ĆERKE MILORADA DODIKA: Ovo je imala da IZJAVI na skandal njenog oca sa ĐOKOVIĆIMA

Gorica, ćerka predsednika Republike Srpske poslala poruku putem Tvitera

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dospeo je u žižu javnosti pošto se pojavio snimak koji je izazvao buru u javnosti.

Sve se dogodilo u studiju RTS-a, a uvrede su usledile tokom komentarisanja u organizaciji Srpska opena održanog nedavno u Banjaluci.

Povodom ove situacije oglasila se Gorica Dodik, Miloradova ćerka putem Tvitera, a njenju poruku prenosimo u celosti bez redakcijskih promena.

– Pustiš tako prve petlove da propevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase…pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju kao po pravilu ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želeo da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da ni jedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open.

– Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je!

– Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovek poštuje i voli, kako on tako i cela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula ni jednu ružnu reč vezano za bilo koga od njih.

– Sve što radite ovom čoveku ima ko i da vrati, sto puta sam ovde napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to.

– Pre svega, pošto niko neće da kaže evo ja ću, da nije bilo Milorada ovaj turnir se ne bi desio sada, to su dogovorili on i Srđan. Sada se pokušava ovim idiotskim snimkom umanjiti uloga Milorada u svemu tome i zasluge pripisivati nekome drugom. Opet i to razumem, mnogim velegradskim novinarima Milorad je seljak jer nije po njihovim merilima pa jedva dočekaju da sve dobro što on uradi ili “ne vide” ili što više umanje, čak i podsmevaju – zaključila je Gorica.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ZARAZA SE ŠIRI KROZ VODOVOD – Zbog infekcije BAKTERIJOM preminulo troje ljudi, a šestoro je u bolnici! Ovo su NAJUGROŽENIJE GRUPE

Drama u bolnici u Hrvatskoj zbog zaraze legionelom. Može se javiti u tuševima, bazenima, ali …