ŽENA MU BILA STALNO UMORNA PA JE ODLUČIO DA SAZNA RAZLOG: Špijunirao je ceo dan i OTKRIO NEŠTO ŠTO GA JE ŠOKIRALO

“Ko nosi veći teret? Žene ili muškarci?” Kratki film produciran od strane “Itsumo Arigato Project”, počinje sa ovim pitanjem.

Mnogi možda misle da su u pitanju muškarci ti koji nose veći teret. Da, moguće je kada je u pitanju porodični izlet, onda verovatno otac nosi veći teret, veće kese sa namirnicama ili dete u naručju. Ali šta kad je u pitanju normalan dan, kao što je ponedeljak ili utorak?

Jedna anketa sprovedena u Tokiju nad 100 muškaraca i žena ustanovila je da žene nose 7.2 kg u proseku. To je dva puta više nego što nose muškarci tokom nedelje. 18% intervjuisanih žena nose i preko 15kg.

Kao poenta ove priče, ovaj kratki film pokazuje dan mlade majke koja živi sa svojim suprugom i sinom. Njen muž je špijunirao iz kombija ispred, ali ostao je bez reči kada je otkrio šta se stvarno zbiva dok on radi.

Da li vi znate kako vaš partner provodi dan? ovaj suprug je bio poprilično iznenađen da vidi kako njegova žena radi punim kapacitetom od jutra do večeri.

Kakav životni podsetnik! dešava se da neke stvari uzimamo zdravo za gotovo, a zaslužuju našu zahvalnost. Jednostavno “hvala” ponekada može da pruži podršku i motivaciju za vaše voljene. Kada ste se vi poslednji put zahvalili bitnim ljudima u vašem životu?

Izvor: telegraf.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …