VODITELJKA RTS-a SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU: Posle ove scene uspela je IZGOVORITI samo OVE REČI

Duška Vučinić rasplakala se tokom prenosa Pesme Evrovizije.

Prethodne večeri održano je veliko finale Pesme Evrovizije, a nakon napetog glasanja i brojnih smenjivanja na tabeli, pobedu je odnela Švedska koju je predstavljala pevačica Lorin sa pesmom “Tattoo”.

Kao i svake godine kroz čitav događaj srpsku publiku vodila je komentatorka Duška Vučinić. Njeni originalni i često sarkastični komentari pravi su hit na mrežama gotovo svake godine, a ove se ipak dogodilo nešto neverovatno! Naša Duška slomila se i zaplakala u programu uživo.

Evrovizijske zvezde i voditelji su u revijalnom delu otpevali numeru “You’ll never walk alone”, dok im se iz Kijeva pridružila nekadašnja pobednica Ruslana i pevala istu pesmu s dečijim horom.

Nakon emotivnih scena, publika se rasplakala, baš kao i naša komentatorka Duška Vučinić. “Ovo je bilo jako emotivno, uf”, rekla je Duška i dodala plačnim glasom: “Verujem da većina vas nije mogla da ostane imuna na ovo”.

Izvor: mondo.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …