U NJU SU SVI ZALJUBLJENI I DIVE SE NJENOJ LEPOTI, A OVO NIKO NE ZNA: Godinama SMRT ovog čoveka NE MOŽE da preboli

Glumica je poznata po svom širokom osmehu i vedrom stavu, a malo ko zna kolika bol se skriva iza glumičine vesele spojašnjosti.

Svetsku slavu ostvarila je ulogom Glorije u hit seriji “Moderna porodica”, a svojim najnovijim ostvarenjem “Grizelda” po prvi put zašla je u nešto mračnije vode.

Sofija Vergara važi za jednu od najseksepilnijh i najšarmantnijih glumica u Holivudu, a svojim vedrim duhom osvojila je srca publike.

Upravo zbog toga je mnogi porede sa likom Glorije, a malo ko zna da se iza glumičinog blistavog osmeha krije mnogo suza i bola.

Njena životna priča tragična je i turobna – i veoma slična Grizeldinoj.

Lepa Vergara rođena je i odrasla kao jedna od petoro dece u domu oca farmera i majke domaćice u Kolumbiji.

Kada joj je bilo tek 17, lepu Sofiju je na lokalnoj plaži otkrio jedan fotograf, nakon čega je ubrzo usledila i njena prva reklama za Pepsi.

Uprkos velikoj slavi koju je reklama stekla, Vergara je nastavila sa studijama stomatologije na Kolumbijskom Univerzitetu i modelingom počela aktivno da se bavi tek dve godine kasnije.

– Nisam želela da budem glumica – otkrila je ona za New York Daily News 2008. godine.

– Želela sam da budem zubarka, ali nikad ne možeš da znaš šta ti život donosi. Ne mogu da se žalim, zadovoljna sam onim što sam postigla – dodala je Vergara.

Još uvek mlada i na početku života i karijere, buduća glumica udala se za svoju ljubav iz detinjstva Žozea Gonzalesa. Već sa 19 ostvarila se u ulozi majke, kada je rodila sina Manola.

Već 1993. godine zanosna Kolumbijka rastaje se od supruga i sa sinom odlazi u Majami.

Postojala su dva razloga za to: dobila je poslovnu ponudu i istovremeno želela da pobegne od nasilja i kriminogenih bandi koje su zauzele njen rodni grad.

Upravo ta dešavanja dovešće do najveće tragedije u Sofijinom životu, od koje se nikada nije oporavila.

Naime, njen stariji brat Rafael ubijen je 1998. godine na ulicama kolumbijske prestonice Bogote u 28. godini života.

Porodica Vergara bila je ugledna i dobro poznata u svojoj zemlji, što ih je činilo lakom metom ovakvih napada. Rafael je svuda i uvek išao u pratnji telohranitelja – osim tog kobnog dana.

– Potičemo iz uspešne porodice, a on je znao da je meta za otmicu – otkrila je Vergara u jednom intervjuu.

Nedavno se Sofija ostvarila u ulozi moćne i ozloglašene žene vođe jednog od najvećih kolumbijskih narko-kartela – Grizelde, u istoimenoj seriji.

Ova tema glumici je izuzetno bliska, što joj je istovremeno olakšalo ali i otežalo snimanje ovog Netfliksovog hit ostvarenja.

Gubitak brata zauvek će biti najveća bol lepe glumice, a kako bi ga zauvek imala uz sebe Sofija je istetovirala njegove inicijale na ruci, što je nedavno otkrila gostujući u jednoj emisiji.

Intervju Sofije Vergare na temu odrastanja u Kolumbiji i snimanja serije Grizelda pogledajte u nastavku:

Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Izvor: GLossy.espreso.co.rs/Espreso.co.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …