U DVORIŠTU DRAGIJEVIĆA ŽENE ČUVAJU DEVOJČICU U VRTU! Republika u Zlotu: Otac ub*ce male Danke završio kod lekara!

Ekipa Republike nalazi se u dvorištu porodične kuće Dragijevića.

Ekipa Republike je u Zlotu, u kući Dejana Dragijevića – osumnjčenog za ubistvo Danke Ilić, zatekla otvorenu kapiju i nekoliko žena sa jednom devojčicom u vrtu.

– Nešto radimo, a vi idite svojim putem. Rade je kod lekara otišao – rekla je jedna starija žena i ušla u pomoćni objekat sklonivši se od nas u dalje komunikacije.

Kako smo saznali, Radoslav Dragijević je završio kod lekara, a u bašti je nekoliko žena sa devojčicom koju čuvaju.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je pre više od tri meseca, 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo.

Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

Bratislav Gašić, tadašnji ministar unutrašnjih poslova na konferenciji za medije istakao je da je Ivana Ilić, majka male Danke zajedno sa decom u 13:10 časova došla iz Bora u Banjsko polje i da su se deca igrala u dvorištu, te da ih je ona tu i fotografisala. U 13:41 Ivana je pozvala muža i rekla mu da Danke nema, on je stigao u 13:55, a policija je po pozivu na licu mesta bila u 13:59 časova.

Nakon deset dana intenzivne potrage za nestalom devojčicom, otkriveno je da je Danka Ilić svirepo ubijena. Osumnjičeni za ovaj zločin su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot, koji su zaposleni u JKP “Vodovod” u Boru. Prema sopstvenom priznanju, koristeći službeni automobil udarili su devojčicu, a potom ju je Dragojević udavio i usmrtio.

Izvor: Republika.rs

Check Also

AUTOMOBILI POD VODOM U OVOM DELU SRBIJE: Slike užasnog nevremena koje potopilo ceo GRAD (FOTO)

Kako javlja meteorolog, kišovito će biti do kraja dana Nakon dve nedelje paklenih vrućina Srbiju …