TUGA U DOMU ILIĆA: Biljana objavila privatan sadržaj, komentari samo prostižu (FOTO)

Iako im do slavlja nije bilo, Biljana Jevtić i Aca Ilić ispoštovali su tradiciju.

Mnoge kuće u Srbiji Đurđevdan slave kao krsnu slavu, veliki hrišćanski praznik za koji se vezuju brojni običaji i narodna verovanja, a koje poštuju i kojih se pridržavaju gotovo svi.

Uspomenu na Svetog Đorđa, odnosno Georgija, svakog proleća evociraju svi hrišćani, a među mnogima su i poznati supružnici Biljana Jevtić i Aca Ilić koji su na najprikladniji način proslavili zaštitnika svoje kuće.

Uz ikonu, sveću, kolač i žito skladna porodica dočekala je svoje najmilije, ali s obzirom na to da je Srbija u žalosti zbog strašne tragedije koja se pre nekoliko dana dogodila, ove godine se i kod njih na nešto drugačiji način obeležila krsna slava.

Iako im do slavlja nije bilo, Biljana Jevtić i Aca Ilić ispoštovali su tradiciju, a da su pravi domaćini svedoči fotografija iz njihovog porodićnog doma koja je osvanula na društvenim mrežama. Pored predivne dekoracije za koju je nesumnjivo bila zadužena pevačica, nije izostala ni slavska trpeza.

Izvor: alo.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …