TOTALNI PREOKRET? Saslušan vlasnik streljane koju je navodno Kosta posećivao sa ocem EVO ŠTA JE IMAO DA KEŽE

Vlasnik privatne streljane Partizan, u kojoj je počasni član bio otac Koste K. (13), dečaka koji je juče izvršio krvavi pir u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Prema našim informacijama, uprkos tome što su i Kosta K. i njegov otac Vladimir K. priznali da su pucali u streljani izjavio da dečak nikada nije ušao u njegov objekat kao i da nije pucao u streljani Partizan.

Kako je informer.rs saznao, reč je o privatnoj streljani, koja ne pripada sportskom klubu “Partizan”.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče obraćajući se naciji povodom nemilog događaja, takođe pomenuo streljanu Partizan u kojoj je su otac i sin vežbali.

– Otac je bio počasni član jedne streljane na stadionu i u nju je odlazio da vežba gađanje – rekao je predsednik Vučić govoreći kako oružje nije bilo strano porodici Kecmanović.

Kosta K. je očigledno jako dobro baratao oružjem, jer je sa velike udaljenosti od čak 14 metara pucao u radnika obezbeđenja u školi.

Takođe dečak je dobro nišanio i velikom brzinom menjao šaržer kadamu je ponestalo metaka.

Kosta K. je juče ubio osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ “Vladislav Ribnikar”.

On ja upao u školu u 8.40 kada je ubio radnika obezbeđenja te se ustremio i pucao na tri učenice u holu. Nakon toga upao je u kabinet istorije, gde je pucao u nastavnicu. Osim nastavnice, metke su primili i učenici, od kojih je petoro ubijeno.

Izvor: informer.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …