Svi će osetiti SNAŽAN UTICAJ Meseca u Ovnu! Astrolog UPOZORAVA na večernje sate – Dolazi do NEMIRA u domu i sa NAJBLIŽIMA

U večernjim časovima osećate unutrašnji nemir posebno u okviru doma i sa najbliskijim okruženjem. Konflikt nastaje između onoga što vi lično želite i onoga što želi vaša porodica.

Ovan je kardinalni zodijački znak. Kada Mesec prolazi kroz kardinalne znakove Zodijaka, emocije su vrlo impulsivne i često izazivaju direktne akcije i nagle reakcije. Emocije često naginju ekstremima.

Ovan je vatreni znak. Kada Mesec prolazi kroz neki od znakova čiji je element vatra, emocije podstiču njihovo kreativno izražavanje. To je vreme kad se osoba bori sa različitim mentalnim stanjima i tad je najbolje da se posveti samoj sebi.

Pitali smo astrološkinju Jasminu Mitrović kakav dan možemo očekivati sutra i kakav je uticaj Meseca u Ovnu na sve nas.

-Petak bi bilo idealno rezervisati za uživanje i inspiraciju. Međutim, izvesna su dešavanja koja će uticati na vas nad kojima vi nemate kontrolu. Pre podnevne časove iskoristite za inspiraciju i kreativnost, dosta opuštanja i odmora. Možete nekoga inspirisati svojim delima ili samim postojanjem, bez mnogo priče.

Promene koje se dešavaju dolaze iz kolektiva, povezanosti sa drugim ljudima i umrežavanjem.

Kako Mesec pređe u znak Ovna postajete agresivniji i borbeniji u svojim željama i aktivnostima. Bilo bi dobro da budete fizički aktivni i da ispucajte višak energije kroz vežbe. Neke okolnosti vam nameću drugačiji smer i izbor ali oni su najbolji za vas.

U večernjim časovima osećate unutrašnji nemir posebno u okviru doma i sa najbliskijim okruženjem. Konflikt nastaje između onoga što vi lično želite i onoga što želi vaša porodica – rekla je astrološkinja za portal Srbija Danas.

Foto: Shutterstock
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …