SVE TAJNE OKO SMRTI NAŠE PEVAČICE: Misterija koja 18. godina NIJE REŠENA , otkriveni su DETALJI UŽASA

Nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom

Pevačica Tanja Ćosić bila je pevačica orkestra “Idila bend”, a njena smrt dugi niz godina je prava misterija.

Užičanka je sa svoje 34 godine dignuta u vazduh 2005. godine. I dalje nepoznati ubica je pre 17 godina u uzičkom naselju Krčagovo podmetnuo pod njen automobil čak 10 kilograma trotila, koji je u potpunosti razneo automobile i na mestu ubio Tanju.

Ni posle toliko godina ovaj zločin nije rešen, ubica nije iza rešetaka, a pravda nije zadovoljena. Ubica, a ni naručilac nikad nisu izvedeni pred sud, a istraga je utvrdila samo da je nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom Mirkom Nikolićem (57), zvanim Crnogorac.

– Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik- objašnjava Mica Ćosić, Tanjina majka i dodaje da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.

– Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom- pričala je jednom prilikom Mica za Kurir.

Tanja, nažalost, nije jedina pevačica čije je ubistvo obavijeno velom misterije i u mnogo čemu podseća na tragičnu smrt Jelene Marjanović (33), koja je nasmrt pretučena 2. aprila 2016. u Borči.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …