SUNČALA SE I OD JEDNOM OSETILA SMRAD: Kada je pogledala dole, DOŽIVELA ŠOK! (VIDEO)

Njen video na TikTok-u pregledan je više od 1,6 miliona puta, a 21-godišnjakinja tvrdi kako je do požar došlo zbog velike vrućine.

Britanka Eva Bekčo uživala je na letovanju na Kritu gde se odmarala uz bazen kad je odjednom osetila neugodan miris. Naime, namirisala je dim, a kada se okrenula kako bi uzela vodu iz svoje torbe koja je ležala dole na podu, shvatila je da se upravo ona zapalila.

Njen video na TikTok-u pregledan je više od 1,6 miliona puta, a 21-godišnjakinja tvrdi kako je do požara došlo zbog velike vrućine koja je toliko zagrejala metalno dugme na torbi da je ono zapalilo tkaninu.

@evabacchoo AS IF 😩😩😩 #primark #primarkhaul #primarkbag #takeofffestival #malia #greece ♬ original sound – Eva Bacchoo| cheap holidays

– Torbu sam kupila u Primarku u aprilu, ne sećam se točno koliko je koštala, između 12 i 14 funti. Stavila sam bocu vode u torbu, ali nisam je sklonila u hladovinu nego je bila na suncu. Kad sam se okrenula jer sam bila žedna, videla sam da torba gori – ispričala je Eva.

Iako ona misli kako je krivac za vatru metalno dugme, mnogi su komentarisali da se flaša sa vodom ponašala kao sočivo i da je, poput lupe, prouzrokovala vatru.

– Svaki asortiman Primarkovih proizvoda testiran je nezavisno kako bi se osiguralo da su zadovoljeni relevantni standardi sigurnosti i kvaliteta. Iznenadili smo se kada smo čuli za ovo i nismo imali drugih prijavljenih slučajeva, ali ako nam kupac vrati torbu, rado ćemo ovo dodatno istražiti kako bismo shvatili što je moglo da se dogodi – rekli su u Primarku gde je torba kupljena.

Izvor: vecernji.hr

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …