STALNO JE BILA NA TELEVIZIJI, SIGURNO JE ZNATE? Ovo je UNUKA legendarnog ČKALJE (FOTO)

Ovako danas izgleda Čkaljina unuka

Legendarni glumac Miodrag Petrović Čkalja svojim ulogama redovno je zasmejavao sve, a replike koje je izgovarao u domaćim filmovima i serijama i danas se citiraju.

Njegov sin Čedomir krenuo je očevim stopama, a potom i Čedomirova ćerka Jovana.

Za Čkalju kažu da je više od svega voleo vreme da provodi sa unukama, te se pretpostavlja da je upravo on Jovani usadio ljubav prema glumačkom pozivu.

„Malo toga se promenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je reč o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere“, rekla je jednom prilikom Petrovićeva za domaće medije.

Ona se prvi put na malim ekranima pojavila kao devojčica u seriji „Usijane glave“ koja je snimana krajem sedamdesetih, a kasnije smo je gledali i u ostvarenjima „Seljaci“, „Sve je za ljude“, „Porodično blago“ i drugim.

Osim što se bavi glumom, Jovana se bavi i humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za „Kolo srpskih sestara“.

Privatni život nikada nije volela mnogo da eksponira u javnosti, a poznato je da je upravo ona bila poslednja ljubav našeg pokojnog glumca Igora Pervića koji je važio i za velikog zavodnika.

„Živimo onako kako nama odgovara, a to je dobar kvalitet života koji smo priuštili sebi. Jovana je htela da imamo kozu u Baćevcima, kako bismo imali svoj sir. Ipak, mi smo iz centra grada, otići ćemo u Beograd i kupiti sir. Za sada imamo rotvajlera od 60 kilograma i tri mačke“, rekao je Pervić svojevremeno o njihovoj vezi.

Izvor: nova.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …