SRAMOTA JE ŠTO JE ŽENSKO: Šok scene iz cimerkinog stana , ljudi ne veruju ŠTA vide, GROZOTA (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok jedna devojka iz Srbije objavila je kompilaciju fotografija, koje prikazuju razna iskustva sa njenim cimerkama, a sudeći po tagovima ispod objave, one stanuju u studentskom domu.

Naime, prema fotografijama koje je podelila, higijena njene cimerke nije na zavidnom nivou, a nije na odmet istaći da življenje u nehigijenskim uslovima, nije dobro za njihovo zdravlje, s obzirom da je ovako neuredno okruženje izvor zaraze.

Na fotografijama vidi se sudopera prepuna prljavštine, koje ima toliko puno da je začepila slivnik, potom prljava kada u kojoj je, kako navodi, njena cimerka prala svoje cipele, te potom ostavila kadu u takvom prljavom stanju, ne očistivši za sobom.

Objava počinje tekstom “život sa cimerkama”, a u ovoj kompilaciji ona navodi i da su se cimerke drale na nju kada se zapušio odvod u sudoperi, iako su one krive za isti.

Takođe, kako navodi jela je iz ruku jer ne znaju da upale mašinu za pranje suđa prepunu prljavih tanjira.

Tu su i dlake od ženske kose po lavabou i kadi, prljav šporet, toster, neoprano suđe sa skorelom prljavštinom… Postavlja se pitanje kako im ne dojadi da žive u takvim uslovima, dok ih od urednog i čistog doma deli samo njihova odluka.

Takođe, ona je objavila i snimak ovog prizora.

@barbaara_d Replying to @Милица Part 2 cimerki 🙂 Vlogovale smo drugarica i ja jedna drugoj kad izneverujemo 😂🤣😂 #cimerke #studenti #studentskidom #studentskizivot ♬ original sound – Barbz

Ubrzo su ispod objave počeli da se nižu komentari šokiranih korisnika.

“Sram me jer sam žensko”, “Smučio mi se život upravo”, “Joj, pa zaraze, brate, da l’ ste lude”, “Bubašvabe i mravi joined the chat (pridružili su se četu – uslovi za širenje insekata, prim.aut)”, “Uh, ne dao Bog da se udaju”, “Jedini razlog zbog kog ne želim da imam cimerku, fuj”, “A kao fine dame, ja kao muško sa 20 godina, živim sam u stanu, j**** domaćicu kako je kod mene. Ne hvalim se, ali…”, “Ito treba jednog dana ženiti i dovesti u kuću”, “Ja u takvom svinjcu ne bih ni dana ostala”, “Bože sačuvaj”…

“Razlog zašto sam počela da radim dok sam studirala i zašto sam se iselila iz stana koji sam delila sa cimerkom. Prljavuše….”, navela je jedna korisnica.

Pojedini su istakli da imaju isti problem, neki su tražili da vide još takvih videa i fotografija, ima i onih koji su se našalili (ili možda ne), da dođe da živi kod njih.

Izvor: kurir.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …