ŠOK SAZNANJE! EVO ŠTA KOSTA KECMANOVIĆ RADI NA KLINICI! Iako ne izlazi iz sobe, dečak-ub*ca ZNA SVE O NJIMA!

Kosta Kecmanović ponovo šokira svojim bahatim ponašanjem.

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović, počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Više od godinu dana, koliko boravi u bolnici, on ne prestaje da šokira osoblje svojim ponašanjem, a poslednje što su otkrili bilo je uznemirujuće za njih!

– Kosta ne krije da mu je dosadno na klinici i da želi da ga puste na slobodu, međutim, ono što je osoblje tek nedavno saznalo jeste da dečak-ubica pamti sve što oni izgovore. Zapravo, on prisluškuje šta osoblje priča, zna njihova imena, privatne detalje iz života… – saznajemo nezvanično, od izvora upoznatog sa slučajem.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ “Vladislav Ribnikar” je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

Izvor: Republika.rs

Check Also

OVAJ GRAD U SRBIJI POSTAO ŽARIŠTE EPIDEMIJE OPASNOG VIRUSA Širi se po celoj Srbiji, a evo ko je najugroženiji

Novopazarski Zavod za javno zdravlje (ZZJZ).od proglašenja epidemije morbila do danas, registrovao je 80 obolelih, …