SMUVALA DRUGA SVOG SINA: Sada on od sramote ne sme na ulicu, “spavali smo ali na jednu STVAR nismo računali”

Tanja je uplovila u vezu sa drugarom svog sina, a danas su u braku.

Razlika u godinama između emotivnih partnera uvek može da bude mač sa dve oštrice. Dok jedna grupa ljudi podržava i ističe da ljubav ne broji godine, postoji i ona grupa koja oštro osuđuje, naročito kada je razlika velika. Tako je ljubavna priča jednog para postala viralna, a sve zbog kritika koje dobija.

Tanja je od mladića starija 18 godina. Džozu, mladić sa kojim je Tanja danas u braku, družio se sa njenim sinom. Tako su se i upoznali, a spojili su se pre tri godine kada je ona imala 39, a on 21 godinu. Par se venčao prošlog leta uprkos tome što su im drugi pretili da će tužiti i pozvati socijalnu službu zbog njihove veze. Tanja to nikada nije očekivala.

Tanja i Džozu redovno dele snimke na kojima zajedno flertuju, maze se i plešu. Stekli su veliku popularnost na društvenim mrežama, da su ih zavoleli čak i oni koji se nisu slagali sa ovom vezom. “Džozu je odrasla osoba koja ima pravo pristanka i bio je takav kad smo se prvi put sreli”, poručila je kritičarima.

Drugi su tvrdili da 24-godišnji Džozu iskorišćava Tanju za “krov nad glavom”, da bi njen najstariji sin mogao da umre od srama, kao i da mu je ona “sugar mama”, odnosno sponzorka. “Njihovo mišljenje ne utiče na nas. Bićemo zajedno hteli oni to ili ne”, kaže Tanja. Priznala je da je neobična veza između njih dvoje možda učinila da se njena deca u početku osećaju “drugačije”, ali je rekla da se sada ponovno povezuju sa Džozuom.

“Volim da budem očuh. U početku je bilo neprijatno, ali sada je lako. Oni su zauvek moji”, rekao je on. Tanja je navikla da mnogi misle da je Džozu njen sin, ali je pratiocima rekla da su samo ljubomorni na to koliko je ona zaljubljena. Takođe, dodaje da je svesna da mlađe devojke pokazuju interesovanje za njenog muža, kao i da obožava to da iskoristi – redovno ga šalje po kafu, kako bi na osnovu koketiranja sa konobaricama dobio besplatno piće.

Izvor: mondo.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …