SIN ACE I BILJE OTKRIO PORODIČNU INTIMU: Jednu stvar je bio javno poručio majci (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića interesantan je mladić

Otkako se odvažio i poput svojih vršnjaka otvorio “Instagram” profil sin Biljane Jevtic i Ace Ilića, Ivan Ilić u fokusu je medija.

Dosta se pisalo o njegovom školovanju, budući da je odličan student prava, jedno vreme se čak spekulisalo i o tome kojoj devojčici je pošlo za rukom da osvoji njegovo srce, a u najvećoj meri tema štampe i portala bio je njegov odnos sa roditeljima.

Mada su Aca i Bilja pokušavali svetu da objasne kako je njihov sin pored toga što im je prvržen istovremeno veoma poslušan mladić koji ide u korak sa njihovim željama i nadanjima ispostavilo se da Ivan ima svoj put, koji nesvrćući se na maštanja roditelja sam krči.

Vrlo je samostvestan, samostalan, a svi koji ga znaju komentarišu i da je džentlmenski nastrojen što je retkost kod današnjih mladića.

Ivan je takođe vrlo slobodan u ophođenju, ne stidi se da pokaže da je sa ocem bio na vašaru dok je nastupao, često na društvenim mrežama deli fotografije sa mamom i tatom, što je učinio i povodom Biljinog rođendana.

– Srećan mi mami rođendan – napisao je on ispod fotografije nastale u jednom prestoničkom restoranu gde je porodica slavila. Ovim gestom sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pokazao je koliki značaj za njega imaju porodične vrednosti, te da ga nije stid da to javno plasira u čemu se takođe dosta razlikuje od većine svojih vršnjaka.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …