ŠETAO KROZ ŠUMU PA ZAČUO ZASTRAŠUJUĆE ZVUKOVE: Dolazili su iz pećine MORAO JE hitno da REAGUJE (VIDEO)

Na pravom mestu u pravo vreme.

Džo Dan je jedan od onih ljudi koji uživaju u prirodi i šetnja ih opušta. Jednog dana dok je planinario, naišao je na situaciju u kojoj je morao da odluči da li će nešto preduzeti ili samo odšetati.

Dok je planinario čuo je neobične zvukove koje nikada pre nije čuo u šumi. Rekao je da je to bio tako strašan zvuk da ga niko ne želi čuti u životu, ali on je ipak odlučio da vidi odakle dolazi. Osluškujući je došao do pećine u sredini ove divljine.

Zatim je shvatio da je taj zvuk u stvari plač i poziv u pomoć od psa koji je zarobljen u pećini. Nije mogao sam da izađe napolje, a kasnije je Džo saznao da je tu proveo 3 sedmice. Znao je da ga ne može spasiti sam, pa je iskoristio društvene mreže kao pomoć. Ostali planinari koji su čuli o čemu se radi, odmah su došli kako bi pomogli psu.

Kada su je izvukli, ona je bila neopisivo srećna i uzbuđena. Valjala se u travi i češkala stomak, a oni su je nahranili i dali joj vode. Uspeli su da pronađu njenu vlasnicu Sali, i obavestili je da je pronađena.

Izvor: srbijadanas.com

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …