“SANJALA SAM SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG I OSETILA TOPLINU IZA LEĐA, A ONDA MI JE NAGOVESTIO ŠTA ĆE ME SNAĆI” Tvrdi Jovana

Jovana Jeremić sanjala je Svetog Vasilija Ostroškog i otkrila da joj je nagovestio određene događaje iz života.

Pravoslavni vernici danas slave Svetog Vasilija Ostroškog, a za voditeljku Jovanu Jeremić današnji datum ima poseban značaj-smatra ga drugim rođendanom.

Naime, ona je jednom prilikom otkrila da joj se u snu javio sveti Vasilije Ostroški i da joj je poslao važnu poruku.

– Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu. I sveštenik je tad rekao: “Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš”, ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako – imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: “Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!” I ja sam pitala: “Sveti Vasilije?”, kaže: “Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća”. Ja sam ustala sutradan i rekla: “Da, moj hašhtag će biti “mala koja čini čuda” – ispričala je ona svojevremeno.

Izvor: Nportal.rs/Stil.kurir.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …