“Rekli su mi da sam pobacila!” Pevačici lekari dali pogrešnu dijagnozu, srećom, sve se dobro završilo

Tamara je sada iskreno progovorila o trudnoći i problemima koje je imala.

Pevačica Tamara Milutinović se šestog juna u Hramu Svetog Save udala za svog supruga, fudbalera, Darka Jevtića, a taj dan su ponosni roditelji krstili svoju naslednicu, Emili.

Tamara je sada gostujući u jednoj emisiji ispričala da je imala visokorizičnu trudnoću i da joj je bilo teško svih devet meseci. Naime, pevačici su doktori rekli da je imala spontani pobačaj, da bi se na kraju ispostavilo da je sa bebom sve u redu i da je samo nisu videli na ultrazvuku.

– Zapravo, ja nisam izgubila bebu iako su mi rekli da jesam. Ona je tu bila sve vreme, samo su doktori rekli da je nema. Konstatovali su mi spontani, a nije bio i ja sam tek nakon mesec dana saznala da je ona tu. Sakrila se pa se nije videla na ultrazvuku – izjavila je Tamara, a potom istakla da ne voli da se priseća potresnih momenata koji su je pratili tokom drugog stanja.

– Imala sam strašno rizičnu trudnoću. Ne volim da se sećam tog perioda. Bilo je jako teško to što sam preživljavala svih devet meseci – izjavila je Milutinovićeva za “Hajp”.

Foto: Shutterstock
Izvor: Informer.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …