PUBLIKA IZVIŽDALA BRENU: Zalupila vrata ispres nosa , SKANDAL na koncertu

Kad je Dragana videla šta je Brena uradila, pokušala je da izvadi situaciju!

Pevačice Dragana Mirković i Lepa Brena nastupile su za vikend zajedno na koncertu u Beču, a suprugu Bobe Živojinovića fanovi su počeli da psuju jer nije želela da se fotografiše s njima. Kako smo saznali, Brena je posle koncerta u hodniku iskulirala obožavaoce koji su se probijali da bi je zamolili za jednu sliku, a ona je odbrusila da je umorna i da mora u bekstejdž, dok je Mirkovićka ostala desetak minuta da bi okupljene ispoštovala i pozirala s njima za slikanje.

Brena nije htela da se slika sa fanovima, pa su je počastili uvredama

– Brena i Dragana su po završetku nastupa imale ugovorenu večeru s prijateljima i muzičarima, ali bez obzira na to što su bile u žurbi, Mirkovićka bi svakako ispoštovala fanove jer to, bez izuzetka, radi zato što ceni sve koji je vole i dolaze na njene nastupe. Niko nije očekivao da Brena tako drsko reaguje, pa su svi bili u šoku. Dve žene su uredno prišle i pitale da se slikaju, a ona je odbrusila: “Ne možemo to sada! Noge me ubijaju i moram da idem da se odmaram” i samo je tresnula vratima ljudima pred nosom. Čak je i Dragani bilo neprijatno jer je stajala iza, pa je pokušala da izvadi situaciju, objašnjavajući da je Brena samo preumorna. Mlađe devojke koje su ispratile šta se desilo su počele da dobacuju: “Breno, sram da te bude! Tolika zvezda, a ponašaš se kao uličarka! Sad smo ti došle na koncert i više nikad” – priča za naš list izvor koji je bio na licu mesta.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom kako bismo je pitali zašto je zaobišla fanove na neprijatan način, ali ona nije odgovarala na naše pozive sve do zaključenja broja.

Dragana Mirković je izašla okupljenima u susret i uredno se fotografisala

Inače, Brena je više puta bila bahata prema fanovima. Na jednom nastupu pre nekoliko godina oterala je momka koji je prišao da se slika dok je pevala rečima da nema potrebe da joj maše i da se odmah skloni, nakon čega su se povukli i svi ostali koji su čekali u redu da se s njom fotografišu.

Brena i pokojnog Laneta
Gutovića terala iz kuće
Brena je svojevremeno isterala iz svog doma na Bežanijskoj kosi i pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je kod nje svratio da bi snimio reklamu za njihove zajedničke nastupe u dijaspori. Kako su mediji 2017. preneli, Brena je Lanetu i snimateljima rekla da nema vremena za snimanje reklame iako su sa sve opremom došli kod nje u kuću.

– Gutović nije pošteno ni seo u baštu njene kuće, a ona mu je odmah naglasila da žuri i da nema vremena za gubljenje jer ima zakazano kod zubara. Nije ga ponudila ni vodom, a o kafi da ne pričamo. Lane je ostao zabezeknut. Snimili su iz prvog pokušaja, pokupili se i napustili vilu začuđeni – otkrio je tada izvor blizak glumcu.

Izvor: republika.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …