“PRONAŠLI SU JE, NA LEKOVIMA SMO, TRESEMO SE OD JUČE” Pronađeno telo devojčice!

Tinejdžerka M. J. utopila se juče u Drini u selu Mačvanski Prnjavor kada je sa tetkom otišla na kupanje. Za njenim telom tragalo se od jučerašnjeg dana, da bi danas oko 14 časova u Salašu Crnobarskom, u potezu Manjež pronađeno telo mlađe ženske osobe, a kako saznajemo u razgovoru sa rođenom tetkom devojčice, radi se nažalost o devojčici koja je juče nestala.

– Ja sam uzrujana sve vreme od juče kada sam čula da je išla na kupanje u Drinu. Malopre su nas zvali da dođemo kako bismo identifikovali telo, ali ja nisam imala snage da vidim to, pronašli su njeno telo poprilično udaljeno od mesta gde je ušla u vodu. Od juče ni deca ni ja nismo spavali. Muž je upravo otišao tamo, tresem se sve vreme, ne znam kako je mogla da je odvede tamo… – rekla je potresena tetka ove devojčice.

Naime, ronioci spasioci tragali su satima za telom devojčice. Ona je sa tetkom otišla na kupanje na području Adamovače, kako meštani Prnjavora zovu ovaj kraj.

– Velika tuga je zavladala, ne znam kome je teže. Moja sestra, odnosno devojčicina majka je na lekovima, uopšte ne zna za sebe, tuga je gledati sve to, ne znam šta će biti kad nam sve ovo dođe u glavu – rekla je naša sagovornica.

Kako smo već pisali, devojčica je tek završila osmi razred, njena tetka, inače rođena sestra majke stardale devojčice, za nju kažu da je to bilo predivno dete, vredno i vaspitano, kao i da je život bio tek pred njom.

– Trebalo je da slavi maturu, pre neki dan me zvala da me pita hoću li joj kupiti torbicu, svi smo se radovali tome, pogotovo ona, tako je bila vesela i radosna, jedva je čekala proslavu – dodala je ona.

Inače, kako saznajemo, tinejdžerka koja se utopila je sa majkom pre nekoliko godina došla u Prnjavor iz Pančeva, nakon toga se majka preudala i živeli su jako složno.

– Lepo su živeli, očuh je jako vezan za nju, iako i oni imaju još dece pored nje. A otac devojčice nije želeo nikakav kontakt sa njima dvema, što je bilo strašno. Svašta je preživelo to dete i sad kada je trebalo da bude srećna i da uživa, nje nema – potresnim rečima zaključila je naša sagovornica.

Podsećanja radi, juče je posle škole devojčica otišla sa drugom tetkom, inače sestrom devojčicinog očuha, na kupanje s obzirom na to da je bio prelep dan, ali nažalost, završio se tragedijom.

Izvor: Kurir.rs

Check Also

AUTOMOBILI POD VODOM U OVOM DELU SRBIJE: Slike užasnog nevremena koje potopilo ceo GRAD (FOTO)

Kako javlja meteorolog, kišovito će biti do kraja dana Nakon dve nedelje paklenih vrućina Srbiju …