PRODUKCIJA PRESEKLA: Neće se vraćati , favorit ”Zadruge” teško prekršen dogovor!

Ovo joj neće biti oprošteno.

Marija Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone “Zadruge”, nakon što je, kako je rečeno iz produkcije, na jedan dan napustila rijaliti kako bi otišla na lekarsku kontrolu, da bi potom samoinicijativno produžila boravak napolju na sedam dana.

Naša redakcija tada je kontaktirala Mariju Kulić, koja je tvrdila zapravo suprotno – da joj je stigla poruka od produkcije kako navodno nema potrebe da se vraća u rijaliti.

Ona je tada i na svom Instagramu žestoko oplela po medijskoj kući u kojoj je sa ćerkom Miljanom i unukom Željkom godinama živela, a sada su i zadrugari saznali za incident.

Dok su Filip Car, Aleksandra Nikolić, Lazar Čolić Zola i Bojan Simić večerali, Aleks se obratila Zoli i rekla mu da mora da mu kaže nešto važno, ali da to ne može da uradi u tom trenutku.

Ona je ovakvim izjavama kod cimera izazvala znatiželju, a prvi je Car želeo da zna o čemu se radi i kakvim informacijama njegova devojka raspolaže.

– Ne smeš da kažeš sad ovde nešto što ti je Neca preneo? E mogu misliti koliko je važno – podsmevao se Car, a Aleks je na kraju popustila i rekla.

– Čula sam da Miljana nakon svega pljuje (ovu kuću pokazujući rukama prim. aut.) – počela je Aleks.

– Pa Miljana je pljuvala ovu kuću i produkciju i dok je bila ovde, šta je s tobom? – skočili su uglas Zola i Car.

Pa pljuje zato što joj ne daju da se vrati u rijaliti, a mogla je… – prokomentarisao je Zola.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …