PRIPREMALI MU SLAVLJE ZA PUNOLETSTVO: Sada ga umesto toga prate na večni počinak, tišina zavladala srpskim selom

Bojan K. poginuo je kada je na ulasku svoje selo sleteo s puta i udario u drvo

Bojan K. (17) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći na samom ulazu u selo Uljma kod Vršca. Tuga za mladim životom oseti se u celom selu jer su svi već čuli šta se dogodilo.

Sa Bojanom je u automobilu bila i devojka (17), koja je zadovila teške povrede i prevezena je u Beograd, kao i jedan mladić (20), koji je bio na suvozačkom mestu, zadobio je lakše povrede. Meštani koji su bili u blizini čuli su udarac i otrčali da pomognu povređenima, noseći metalne šipke kako bi ih oslobodili iz automobila.

Meštani Uljme za Bojana imaju samo reči hvale. Njegova komšinica kaže da je bio glava kuće i da je sve postizao – i školu, i rad, i druženje.

”Desila se velika tragedija. Kažu da je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Priča sa da je toliko jako udario, da mu je motor završio u krilu”, priča komšinica.

Kako objašnjava, Bojan je bio vredno dete, dečko za primer.

”Završio je poljoprivrednu školu, pomagao je oko domaćinstva, radio zemlju, održavao vinograd. Vozio je traktor, bio je glava kuće. Sestra mu je nedavno dobila dete, bio je mnogo srećan što je postao ujak. Slavio je Prvi maj sa društvom, igrao sa se sa decom. Mnogo je voleo decu. Polako su mu pripremali 18. rođendan i evo šta se desilo”…, dodaje.

Kaže i da se Bojan vraćao sa slavlja na koje je išao jer je njegov prijatelj dobio dete.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je vozio bez dozvole i pod dejstvom alkohola, prenosi beogradski medij.

Izvor: alo.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …