Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja

Godine 2013. domaći mediji brujali su o navodnoj vezi Prije i Viktora Živojinovića. Kako su tada pisali, pevačica Aleksandra Prijović brzo je prebolela vezu sa Amarom Giletom i uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, maločas pomenutim naslednikom.

Život Aleksandre Prijović interesantan je javnosti

Naime, Viktor je, kako je tada preneo Kurir samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa “Grand produkcije”, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

“Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga.

Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa “Grand” produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje – izjavio” je izvor blizak ovom paru.

Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme navodno zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona. Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status:

“Ja imam najboljeg momka na svetu”, koji je nakon snimanja obrisala, dok na pitanja o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.

“Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom”, bilo je sve što je rekla Aleksandra Prijović.

Da su u privatnom životu kao i u poslovnom, fantastičan tandem Filip Živojinović i Aleksandra Prijović svima su dokazali i tim više je jasno što uprkos pokušajima tračara da im uzdrmaju bračnu harmoniju, Aleksandra i Filip nikada nisu narušili uzajamno poverenje, poštovanje i dozvolili da im išta ugrozi ljubav.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

OVA HRANA JE JAKO OPASNA, A SVI SRBI JE JEDU K’O LUDI! Lekari savetuju, POD HITNO izbacite OVE stvari iz kuće!

Viršle i paštete izazivaju rak! U današnje vreme je, kao nikada ranije, izuzetno važno da …