Pre Nikole Rokvića ljubila je OVOG KOŠARKAŠA: Bojanu Barović godinama NIJE mogao da preboli, ovo su DETALJI romanse

Dugo godina se bavila manekenstvom u čemu je bia vrlo uspešna, a o njenom ljubavnom životu pre braka s pevačem javnost ne zna mnogo toga.

Bivša manekenka Bojana Barović uživa u skladnom braku sa pevačem Nikolom Rokvićem, a malo ko zna da je pre romanse sa njim bila u ljubavi sa poznatim košarkašem.

Bivši dečko Bojane Barović je NBA košarkaš Pau Gasol s kojim je bila u vezi 2005. godine. Njihova ljubav trajala je dve godine, a o razlazu sa uspešnim sportistom je samo jednom govorila.

– Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to – kratko je poručila tada.

Pau je Bojanu primetio kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru.

Prema piasnju pojedinih medija, Paul nije dugo mogao da preboli prelepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je video da je u vezi sa srpskim folk pevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem.

Dve godine nakon raskida nekadašnja manekenka postaje učesnica rijaliti programa „Survivor“ na Filipinima, gde upoznaje Nikolu Rokvića sa kojim stupa u vezu, a kasnije i u bračnu zajednicu.

Bivši dečko Bojane Barović je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel s kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje dece.

Podsetimo, bračni par je nedavno osnovao Fondaciju “Porodica”, a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini.

Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Takođe, po povratku iz Grčke Nikola je brzo pokrenuo još jednu humanitarnu akciju.

Pevač je stavio na licitaciju patike u kojima je pešačio od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj, a one su za samo nekoliko dana dostigle cenu od 3.000 evra.

Nikolu Rokvića na kraju hodočašća savladale emocije
– Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu – napisao je on juče i dodao:

– Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! – napisao je Rokvić.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Neočekivan kraj: Anastasija Ražnatović potvrdila, on izdao zvanično saopštenje za javnost

Anastasija Ražnatović već uveliko uživa u Sevilji kao član sportske porodice Gudelj, a u poslednje …