POVREĐENA VERICA ŠERIFOVIĆ, NADA TOPČAGIĆ JEDVA SPAŠENA!

Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene.

Folker Ljuba Aličić često je pevao na svadbama na kojima se uzima ozbiljan novac, međutim, na ovim manifestacijama, nisu retke ni neprijatne situacije.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba.

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

– Rekli su nam – odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže – Ljubo, ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo, ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra, kaže Aličić koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji, ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu.

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo.

“Nadu Topčagić su terali da ljušti krompir i da pravi salatu. Rekli da mora. Jedva sam je spasao”, pričao je Ljuba, prenosi “Kurir”.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …