POLICAJAC I POLICAJKA UHVAĆENI U SRED ”AKCIJE”: Ušli su u spavaću sobu, KAMERA ZABELEŽILA NASTAVAK (VIDEO)

Policajci su češljali sobu, ormar, fioke, a zagledali su i ispod kreveta. Uzeli su veliki kuhinjski nož, kesicu kanabisa i vagicu, pištolj i 6.000 dolara u kešu koje su pronašli u čizmama

Šenon Karpenter i njen dečko Džon Grendberi spremali su se da započnu dan, a zatim im je policija zakucala na vrata oko osam sati ujutru.

Napolju je stajalo šest policajaca iz sektora za uslovne kazne koji su rekli da moraju da pretraže njihov stan. Grendberi je bio na uslovnoj zbog posedovanja oružja. Četiri policajca su ušla, a kada su se našli u spavaćoj sobi, Karpenterova je preko mobilnog telefona uključila kamere koje su bile usmerene na krevet i ormar.

Policajci su češljali sobu, ormar, fioke, a zagledali su i ispod kreveta. Uzeli su veliki kuhinjski nož, kesicu kanabisa i vagicu, pištolj i 6.000 dolara u kešu koje su pronašli u čizmama.

Međutim, tada je dvoje policajaca počelo da se dogovara da uzmu novac i podele ga. Policajka, identifikovana kao Doris Hernandez, kucala je poruku na telefonu koji je potom predala kolegi. On je pogledao šta je napisala, pa su počeli da šapuću.

– Možemo da podelimo novac – rekao je.

– U pravu si – odgovorila je Hernandezova.

Policajka je suspendovana sa posla, a Grendberi se ponovo našao iza rešetaka zbog posedovanja droge i vage što je predstavljalo kršenje uslovne kazne. Karpenterova je rekla da pronađeni pištolj nikada nije videla, a da nož, kanabis, vaga i novac pripadaju njoj. Kako je istakla, uštedela je tu sumu vozeći kamion.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …