OVO JE UHAPŠENI NASILNIK IZ VALJEVA, SEKIROM UMALO PRESUDIO BIVŠOJ: Usred noći joj upao u stan i udarao je s leđa! POZIRAO S NANOGICOM

Sava Mitrović (33) iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je sekirom nasrnuo na bivšu partnerku M.B. (36) i naneo joj povrede koje su opasne po život! On se tereti za pokušaj ubistva.

Na njegovom profilu na društvenim mrežama, pored selfija, može se videti i kako pozira sa nanogicom, pokazujući mišiće. Kako saznajemo, Mitrović je ranije osuđivan zbog nasilja nad istom ženom, a zbog toga je imao i zabranu prilaska M. B.

– Iako mu je izrečena mera zabrane prilaska bivšoj partnerki, to ga nije sprečilo da dođe kod nje kući i umalo je ubije – kaže naš izvor.

Prema rečima našeg izvora, pokušaj ubistva se dogodio 10. maja oko ponoći kada je osumnjičeni došao do kuće M. B. i nasilno ušao unutra.

– Razbio je prozor i upao u kuću nesrećne žene. Nju je zatekao kako sedi na krevetu u dnevnoj sobi i s leđa je počeo da je udata sekirom u glavu. Zadao joj je više udaraca, a zatim pobegao – kaže naš izvot upoznat sa slučajem.

Pokušaj ubistva policiji je prijavila prijateljica povređene M. B., a osumnjičeni se posle nekoliko sati sam predao policiji, došavši u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonom predviđenom roku biće sproveden u prostorije Višeg javnog tužilaštva na saslušanje.

Foto: Privatna Arhiva
Izvor: Kurir.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …