OVO JE SIN BRANISLAVA LEČIĆA: Skriva se od javnosti i retko se viđa eleganciju je pokupio na oca (FOTO)

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, a javnosti je dobro poznata njegova bivša supruga Nina Radulović, popularna televizijska voditeljka

Branislav Lečić je naš poznati srpski glumac.

Ostavio je veliki broj uloga u filmovima, serijama i pozorištu.

Ćerka Branislava Lečića pošla je tatinim stopama, te smo je gledali u jednoj od glavnih uloga u seriji “Dug moru” u kojoj je oduševila gledaoce svojim talentom!

Njen tata Branislav Lečić ju je odmah podržao kada je odlučila da upiše glumu, dok njen brat Ivan, ipak se odlučio da strudira nešto drugo.

Sa Branislavom su studirali i glumci Danica Maksimović, Sonja Knežević, Enver Petrovci i drugi. U oktobru 2010. godine Nina i Branislav su napravili svadbeno veselje kome je prisustvovalo oko 200 zvanica. Slavlje je održano u restoranu „Kolonijal San“ koji se nalazi na Senjaku.

Branislav Lečić je srpski glumac, karatista, političar, profesor glume na Fakultetu savremenih umetnosti i član ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Obavljao je dužnost ministra kulture i informisanja Republike Srbije od 2001. do 2004. godine, u Vladi Zorana Đinđića i Vladi Zorana Živkovića.

Dobitnik je Sterijine nagrada za glumačko ostvarenje (1987), Zlatne arene za najbolju glavnu mušku ulogu na Filmskom festivalu u Puli i nagrade Gran pri „Naisa” na Festivalu glumačkih ostvarenja Filmski susreti u Nišu (1990), Nagrade Car Konstantin (2008), Nagrade Zoran Radmilović (2015), Nagrade za lepotu govora Branivoj Đorđević i sedam Godišnjih nagrada JDP-a.

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, a javnosti je dobro poznata njegova bivša supruga Nina Radulović, popularna televizijska voditeljka.

Glumac je s Ivanom Vujadinović bio u braku 13 godina, a rastali su se 2007. godine.

Posebno se ističe odlučnim, beskompromisnim likovima, čvrsto uverenim u ispravnost svojih postupaka. Veoma zapaženu i istaknutu ulogu ostvario je u TV seriji „Sivi dom“ (1984), režisera Darka Bajića.

Vrlo je uspešan i u pozorištu, za šta je bio višestruko nagrađivan.

Branislav je u braku sa Ivanom Vujadinović dobio ćerku Anu i sina Ivana.

Evo kako on izgleda:

Izvor: pulsonline.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …