OVO JE PRIVATAN ŽIVOT SRĐANA PREDOJEVIĆA: Kada čujete ko su mu BRAT I SESTRA sve će vam BITI JASNO!

Voditeljev mlađi brat Ivan i te kako liči na njega i nosi bradu

Voditelj Srđan Predojević se početkom prošle godine vratio poslu na televiziji „Pink“, a iako je baš u ovoj medijskoj kući radio kao voditelj Jutarnjeg programa, sada se oprobao u nečem sasvim drugom.

Naime, on je postao urednik novog televizijskog kanala ,,Vesti“ i svako veče u udarnom terminu vodi istoimenu emisiju koja se bavi svim društveno aktulenim temama.

O svom privatnom životu retko govori, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svojih angažmana, te su tako njegovi pratioci i uskraćeni da saznaju nešto više o njemu i njegovoj porodici.

Malo je poznato da voditelj ima sestru Anu i mlađeg brata Ivana Predojevića koji radi kao dizajner i živi u Francuskoj, u Parizu, te tako i nemamo priliku da ga vidimo u srpskoj prestonici.

Ono što je evidentno jeste da braća i te kako liče, s tim što Ivan nosi bradu, dok je Srđan uvek obrijan.

Voditelj se pohvalio zajedničkom fotografijom na „Instagramu“, a svu pažnju ukrala je Srđanova sestra, koja je zanosna plavuša.

– Brat Ivan, sestra Ana i najstariji brat – napisao je on u opisu fotografije sa bratom i sestrom.

Inače, Srđan Predojević je 2014. godine oženio dugogodišnju devojku, uspešnu pravnicu Mirjanu Lazarević sa kojom ima dvoje dece.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …