OVO JE PRETHODILO DRAMI U NOVOM SADU: Pre nego što je počinio delo ostavio je JEZIVU PORUKU

V. R. (34) iz Novog Sada izrešetao je na smrt svoju bivšu devojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu!

Kako se nezvanično saznaje, mladić je prvo pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio devojku. Čulo se 4-5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je svuda po trotoaru.

Vuk R. je bio veoma aktivan na društvenim mrežama i objavljivao je fotografije sa bakljama i fantomkama na glavi i oružjem u rukama. Samo nekoliko sati pre nego što je izbršio ubistvo i samoubistvo on je na objava na Instagramu poruku od koje se ledi krv u žilama.

Naime uoči zločina objavio je zloslutnu rečenicu: “Granice postoje da bi se prelazile”,

Da podsetimo on je već bio prijavlivan zbog zlostavljanja, zbog črega mu je bila određena zabrana prilaska devojci.

Tada mu je i oduzeto oružje koje je imao u legalnom posedu, zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja. On je najverovatnije zločin izvršio ukradenim oružjem.

Prema nezvaničnim informacijama, V.R. bio je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma, a bio je i lovac.

Izvor: kurir.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …