OVO JE MRAČNA PROŠLOST UROŠA KOJI JE NOĆAS U MLADENOVCU POČINIO STRAHOTU: Otkriveni su zastrašujući detalji

Sve jeziviji detalji.

– Ubijao je pse po selu, mi smo to prijavljivali, ali je on nastavljao da to radi – kažu meštani sela kod Mladenovca u kom je živeo Uroš Blažić (21) vinovnik strašnog masakra koji je u ponoć šokirao Srbiju, kada je ubijeno 8 ljudi, a ranjeno 14.

Komšije, kako se saznaje, ne pričaju s porodicom Uroša Blažića, jer je iživljavanje nad životinjama za njih bilo nešto preko čega nisu želeli da pređu. On je, kako pričaju komšije, ubijao njihove kućne ljubimce.

Kako se saznaje, on je hapšen zbog krađe, potom zbog oružja, ali i zbog toga što je ošamario policajca.

Uroš nikada nije osuđivan.

Ko je Uroš Blažić?
Uroš ima 21 godinu, srpska javnost je za njega čula u noći između četvrtka i petka kada je nakon svađe u dvorištu škole otišao kući po oružje, vratio se i osuo paljbu iz oružja po ljudima koji su tu bili.

Potom je seo u automobil i pucao iz pokreta. Postoje indicije da je imao saučesnika, ali to još zvanična istraga nije potvrdila.

Uroš se posle pucnjave dao u beg.

Osam sati je trajala potera za njim, sela oko Mladenovca bila su blokirana, da bi bio uhapšen oko 8 sati u petak ujutru u selu Vinjište kod Kragujevca, gde žive njegovi rođaci.

U toku bega, on je upao kod taksiste u vozili i maltene ga oteo. Taj hrabri taksista je prijavio policiji da je video ubicu. Njega je predsednik Srbije danas na vanrednoj konferenciji za medije okarakterisao kao heroja Srbije, budući da “postoje oni koji su znali gde je osumnjičeni za ubistvo, ali nisu javili”.

Kad su ga hapsili i pitali zašto je ubio ljude, govorio je “omalovažavanje”, omalovažavanje”.

Na njegovim društvenim mrežama vide se snimci i fotografije na kojima podržava Kristijana Golubovića, idoli su mu bivši kriminalci, a i na sve to – drugar mu je bivši učesnik Zadruge.

Uhapšen je u majici koja veliča Hitlera i naciste.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …