OVAKO JE IZGLEDAO NOĆAS HAOS U MLADENOVCU” Najmlađa stradala osoba ima 15 godina OVO SU DETALJI

Masovni ubica Uroš B. uhapšen je nakon što je u selu Dubona kod Mladenovca ubio osam, a ranio 13 osoba. Pomahnitali napadač je pucao iz automatske puške i pištolja.

Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu.

Potom je opet seo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gde je ubio dve osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobegao i za njim je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a.

U vikendici pronađena veća količina oružja i municije
Poznato je da je u vikendici koju koristi ubica pronađena veća količina oružja i municije i sve je to zaplenjeno. Policija je u svim ulicama i sokacima na ovom području. U mestima Dubona i Malom Orašju, Šepšin se ne dozvoljava izlaz, proveravaju se sve napuštene kuće, skrivena mesta kako bi se pronašao ubica.

U Duboni kod Mladenovca stradali su policajac M.P. (22) i njegova sestra K.P. (19) i D. T. (25) Na drugoj teritoriji, smederevskoj, stradali su M.M. (18), N.S. (21), L.M. (20), N.M. (15) i A.M. (18).

Na licu mesta je od sinoć ministar policije Bratislav Gašić. Tamo su takođe i svi komandanti policijskih jedinica.

Ima dosije, ali nije osuđivan
U ovom trenutku ne zna se motiv masakra, ubica ima dosije zbog krađa i napada na službeno lice i prekršajnu prijavu po Zakonu o držanju oružja. Sumnja se da je tokom bekstva menjao automobile.

Blažić je sin vojnog lica i do sada nije osuđivan. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Masovni ubica uhapšen je nakon osam sati potrage u Kragujevcu.

Izvor: blic.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …