OVAJ SNIMAK ZAVRTEĆE VAM PAMET: Šta je to umalo izletelo Jovani Jeremić (VIDEO)

Sada već tradicionalno, Jovana Jeremić svakog vikenda u pauzi snimanja emisije snimi video snimak u kome svaki put pokaže nešto novo.

Voditeljku smo imali priliku da vidimo u različitim izdanjima kada je stajling u pitanju. U današnjoj emisiji izabrala je jednostavno belu haljinu koja otkriva svaku liniju njenog tela, ali na sebi ima i komad čipke.

Jovana je kombinaciju razbila crno tigrastim cipelama koje nije zapostavila u krupnom kadru.

Takođe, nije zapostavila ni svoje telo koje redovno pokazuje u više varijanti, a ovoga puta je otišla korak dalje iako smo mislili da je to već učinjeno.

Naime, Jeremićeva je flertovala sa kamerom i usred zavodljivog hoda, podigla je nogu na stolicu kada je sevnuo donji veš ali u suprotnom kadru od objektiva.

Kada se okrenula ka kameri i sela, pažljivo je drđala bruku na intimnom mestu kako ne bi u fokusu bilo ono što ne treba.

Jedno je sigurno, jači pol je više puta pregledao ovaj snimak kako bi pokušao da uhvati Jovanin trenutak nepažnje kada će se videti ono što ne bi smelo.

Izvor: kurir.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …