OTKRIVENI NOVI DETALJI O UROŠU IZ MLADENOVCA: Devojka tvrdi da je ZBOG OVOGA bio OMALOVAŽAVAN

Mnogi su potreseni tragedijama u Srbiji

U okolini Mladenovca desio se krvavi pir kada je usmrćeno osmoro i ranjeno četrnaestoro ljudi.

Nakon osam sati potrage, uhapšen je osumnjičeni i predat policiji u Smederevu, a danas je priveden i njegov otac kod koga je, kako saznaje Telegraf, pronađeno oružje, koje je oduzeto.

Inače, ubica se družio sa brojnim zadrugarima, a jedan od najbližih prijatelja mu je Nikola Đorđević.

U javnosti su od tada izašli snimci i sa Filipom Carem, a i sa Deniz Dejm. Ovih dana su isplivali i snimci na kojima je ubica blizak i sa bivšom zadrugarkom Deniz Dejm, a sada se oglasila i bivša učesnica “Zadruge 6”, Sofija Una Manić, koja je tri dana pre masakra bila u društvu ubice.

Sofija je do detalja opisala kako se ubica ponašao te noći. Na prvu loptu stekla je utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom na licu, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu.

– Tu noć bio u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je, mi smo sedeli pozadi. U jednom momentu, kad smo izlazili iz kola, ispao mi je deo električne cigarete, on je samoinicijativno uzeo da mi potraži. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio je vodu, nije ni pušio. Miran, staložen, kulturan – ispričala je bivša zadrugarka i dodala…

– On je imao ogroman višak kilograma i Nikola mi je pričao da su ga dosta zbog toga omalovažavali. Njih dvojica su gajili istu strast prema motorima i Nikola mu je pomogao da zaradi radeći kao obezbeđenje, trenirao je, ali motiv je, kako sam čula, omalovažavanje, a taj utisak sam i ja stekla – izjavila je Sofija Una za “Srbiju Danas”.

Izvor: telegraf.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …