Otac i maćeha devojčicu (12) u podrumu mučili do smrti, isplivali detalji koji šokiraju: Odvijao horor koji je šokirao policiju

Devojčica iz Pensilvanije prošla je kroz užasnu fizičku transformaciju pre nego što je umrla nakon meseci mučenja od strane oca i maćehe.

Malindu Hogland (12) policija je 4. maja pronašla „jedva živu“ nakon što je njen otac Rendal Hogland nazvao hitnu pomoć tvrdeći da je biciklom udarila u stablo.

Devojčica, koja je težila samo 22 kilograma, umrla je nekoliko sati nakon što je stigla u bolnicu, gde je osoblje bilo šokirano njenim stanjem, koje je uključivalo velike modrice, nekoliko slomljenih kostiju i oštećenje jetre.

Hogland (52) i njegova verenca Sindi Voren (45) optuženi su za njenu smrt dva dana kasnije.

Dejli mejl je pregledao društvene mreže para i tamo se može videti da je Malinda nestala s očevog Facebooka početkom aprila, dok je par nastavio da objavljuje ​​slike devetogodišnjeg Gavina, sina Sindi Vore, za kojeg policija kaže da nije zlostavljan.

Na poslednjim slikama devojčice koje je Rendal objavio, ona izgleda mršavo dok pokazuje nešto što izgleda kao božićni poklon. Na jednoj slici njena ruka izgleda kao da je u modricama.

Sindi Voren je prethodno 2009. priznala krivicu jer nije sprečila bivšeg supruga da pretuče njihovog sina Isaiju, koji je tada imao tri godine, a suprug je osuđen na sedam godina zatvora.

Policija kaže da je Malinda u decembru odvedena iz škole i često držana vezana za nameštaj u podrumu.

Izbrisani video zapisi pronađeni na elekstronskim uređajima para navodno pokazuju razmere zlostavljanja koje je devojčica pretrpjela.

Neki od video zapisa, iz sistema kućnih kamera, pokazali su da je Malinda bila lisicama vezana za nameštaj.

Drugi snimci navodno prikazuju Malindu prisiljenu da spava na podu, dok je bila vezana lancima, bez jastuka ili ćebeta i rečeno joj je da ne očekuje doručak, ručak ili večeru, prenosi Jutarnji list.

Oboje su između ostalog optuženi za pokušaj ubistva, napad i otmicu.

Foto:privatna arhiva
Izvor: Nova.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …