“OSIP SE ŠIRIO PO LICU, UŽASNO JE BOLELO”: Upozorava sve devojke da ne pogreše OVU stvar svi koriste a njoj je DOŠLA GLAVE!

Loura je TikTokerka koja je na svom profilu podelila strašno iskustvo koje je doživela. Kako je objasnila, sve je počelo kad je neko koristio njene četkice i sunđere za šminku. Kako ih nije oprala, našminkala se ne sluteći šta je čeka.

@louaira

Ringworm on my face update, trying to stay positive 🥲🤪

♬ original sound – Louaira 🇵🇭

– Osip je počeo da se širi po mom licu, nisam mogla ni da se osmehnem jer je užasno bolelo. Otišla sam kod lekara ali oni nisu uspeli da saznaju o čemu se radi. Dobila sam više dijagnoza, od do ekcema i psorijaze ali niko nije znao uzrok. Plakala sam u autobusu na povratku kući a slane suze koje su se slivale niz moje obraze dodatno su pogoršale situaciju. Osim što me je bolelo, lice me je užasno peklo – ispričala je ona.

Narednih dana njeno lice je bilo sve gore i gore. Osip se pretvorio u fleke po licu, koža se ljuštila i istovremeno je svrbelo i bolelo.

@louaira

♬ original sound – Louaira 🇵🇭

– Bila sam očajna, mislila sam da se moj život završio. Posle razgovora sa pratiocima na mrežama shvatila sam da su u pitanju lišajevi. Infekciju sam najverovatnije dobila preko zaraženih četkica i sunđera za šminku koje je neko koristio a ja ih nisam oprala. Ovo je upozorenje svima da redovno peru pribor za šminkanje i da nikome ne dozvoljavajte da koristi vaše četkice – rekla je Loura uz snimke svog unakaženog lica.

Izvor: najzena.rs/kurir.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …