ONO ŠTO SE DESILO NA NUDISTIČKOJ PLAŽI JE NEVEROVATNO: Nećete moći da poverujete kada pročitate kakva BRUTALNOST

Ubica je, prema informacijama francuskih medija, profesionalni strelac čije je oružje prethodno legalno nabavljeno i registrovano

Krvavi incident koji se prošlo leto desio na poznatoj nudističkoj plaži “La Mama” u predgrađu Liona. Stariji muškarac je s tri hica na mestu usmrtio 46-godišnjaka nakon kraćeg sukoba. Žrtvi nije bilo pomoći uprkos brzoj reakciji obližnjih kupača, dok se ubica predao policiji bez pružanja otpora, piše Slobodna Dalmacija.

Prema informacijama francuskih medija, ubijeni muškarac bio je stanovnik Liona koji je počeo “čudno” da se ponaša na plaži – uznemiravao je kupače, pretio je i počeo da se samozadovoljava ispred jedne starije gospođe, prenosi Le Parizijen.

Stariji muškarac koji je često bio na ovoj plaži u tom je trenutku stigao na mesto događaja. Usledio je verbalni sukob između dvojice muškaraca, u kojem je stanovnik Liona prozvao 70-godišnjaka i izazivao ga. On je tada otišao po pištolj i s tri hica usmrtio 46-godišnjaka.

Ubica je, prema informacijama francuskih medija, profesionalni strelac čije je oružje prethodno legalno nabavljeno i registrovano.

Plaža je bila zatvorena za kupače.

Izvor: blic.rs/espreso.co.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …