Ona je najbolja drugarica Lepe Brene: Čuvanje tajni nije lako, folk zvezda u nju ima čelično poverenje

Već više od četiri decenije Lepa Brena je u samom vrhu popularnosti. Jedna od najvećih zvezda koje su se ikad pojavile na ovim prostorima, po mnogima i najveća.

Verujemo da ste se svih ovih godina bar jednom zapitali s kim bi slavna pevačica mogla da se druži, ko su joj najbolji prijatelji…

Tu je njen suprug Boba, tu su deca, ali svakoj ženi je važno da ima i blisku prijateljicu s kojom može da deli neke male tajne, da ide u šoping ili putuje.

Kada je Brena u pitanju, više puta smo čuli jedno ime. Reč je o gospođi Kati, koju često viđamo u društvu folk dive i njene porodice.

Na Instagramu, gde u opisu profila piše Kata R. Tomović, možemo da vidimo da voli da putuje i da posećuje javne događaje.

Tako je u aprilu prisustvovala obeležavanju 25 godina “Grand” produkcije.

“Osećaj zajedništva, požrtvovanosti i ljubavi niko ne može da nam oduzme.”

Dakle, najbolja drugarica Lepe Brene nije osoba iz javnog života. Već godinama se intenzivno druže, Kata je njena desna ruka, a često zajedno idu na odmor i obilaze razne destinacije.

Tako je pevačica jednom prilikom, kada je bila u poseti sestri koja živi u Kanadi, otkrila da je s njom došla i “njena Kata”. Skoro da su nerazdvojne.

Kata često beleži njihove zajedničke dogodovštine. Na Instagramu vidimo da je poslednjih meseci pratila Brenu na promocijama njenog brenda čarapa, ali da su uživale i u Amsterdamu, na ostrvu Mamula, koncertima Aleksandre Prijović… Zajedno letuju, zajedno zimuju…

Nema sumnje da Brena u svoju najbolju drugaricu ima puno poverenje i da se odlično provode u svakom kraju grada, zemlje i planete.

Foto: Instagram
Izvor: Hellomagazin.rs

Check Also

MAMA JE UŠLA U KUHINJU MISLEĆI DA ĆERKA I OTAC SPREMAJU HRANU: Ovakvu scenu nije očekivala! (VIDEO)

Svaka čast tati koji se ne plaši da pokaže svoja osećanja i nesebično ih pokloni …