ODBILA JE DA ISPUNI POSLEDNJU ŽELJU SESTRE KOJA JE UMIRALA: Nakon što je objasnila RAZLOG PRESTRAVILI su se

Ona je priznala da joj je sosptvena sreća na prvom mestu, a onda napisala šta je sve doživela od sestre

Koliko puta vam se desilo da se nađete u nekoj gotovo filmskoj situaciji, gde jednostavno ne možete da poverujete da je to vaš život i da se sve to dešava baš vama?

Jedna žena je upravo podelila svoju nesvakidašnju priču, zbog koje se našla na meti javnosti, kada joj se javila sestra sa kojom nije bila u kontaktu deset godina i rekla joj da boluje od neizlečive bolesti.

Međutim, tu šokantnim informacijama nije bio kraj, naime, ona je tražila od nje da legalno usvoji njeno troje dece kada ona umre, koje nikada nije upoznala.

Iako je ova situacija, naizgled jednosmerna, i čini se kao da žena nema izlaza nego da prihvati poslednju želju svoje sestre, ipak, ona je priznala da je to odbila, jer joj je sopstvena sreća na prvom mestu.

Putem Redita, ova 25-godišnjakinja je objasnila kako su se ona i njen muž složili da nemaju decu kada su se venčali. Kada je njena sestra dobila dijagnozu, malo pre toga se porodila, a već je imala dvoje dece od šest i osam godina.

– Njen bivši muž ne želi tu decu, jer ga je godinama varala sa mnogim muškarcima, pa zato tvrdi kako oni nisu njegovi, a ona ne zna ko im je tata. Između nas je šest godina razlike, mi nismo odrasle zajedno, a zajedničke uspomene koje imamo su užasne. Nakon što se odselila sa 18 godina, nismo razgovarali ni jednom osim na sahrani mojih roditelja. Smatram da je nepravedno da od muža tražim da preuzmemo brigu o toj deci. Čak mislim i da bi me ostavio, a kad bi on otišao, bez njegovih prihoda ionako ne bih mogla da priuštim ništa toj deci – napisala je.

Dvadesetpetogodišnjakinja je pravdala svoju odluku i istakla kako je to njen život.

– To je moj život i imam prava da budem sebična, dete nije 18-godišnja obaveza, to je doživotna, a ja sam odlučila da ne prihvatim. Prevarila je muža sa više različitih muškaraca i izgubila muža; mislim da nije moj posao da upadnem i spasim je od posledica njenih sopstvenih postupaka. Ne osećam kao da joj nešto dugujem.

Njena sestra je teško prihvatila taj odgovor i nazvala je raznim pogrdnim imenima.

– Njeni prijatelji koje nikada nisam upoznala obraćali su mi se i zvali su me u svako doba i ostavljali gadne govorne poruke – govoreći da moram da postanem sestra.

Umesto da prihvati brigu o deci, žena je ponudila da plati DNK testiranje i privatnog istražitelja da pronađe njihove biološke očeve.

Komentari povodom ovog slučaja su razni, a mišljenja podeljena.

“Ako uopšte ne poznaješ ovu decu, ne vidim zašto bi tvoja sestra želela da im budeš staratelj. Kako bi oni mogli da se osećaju prijatno sa tobom nakon gubitka majke?”, “Ovi njeni takozvani prijatelji bi pre trebalo da budu staratelji nego ti, jer oni već imaju uspostavljen odnos sa decom”, “Nisu svi spremni, voljni i sposobni da budu roditelji, a ako niste sve to, onda će deca najviše da pate”, “Možda će neko od njenih prijateljica koje su zajedljive prema vama da priskoči u pomoć; u suprotnom, sestra treba da napravi druge aranžmane za brigu o svojoj deci”, neki su od komentara.

Međutim, nisu svi bili puni podrške i razumevanja.

“Pogledajte to iz perspektive svoje sestre. Ona će da umre, a njena deca će da ostanu bez roditelja. Sasvim je prirodno da želi da neko brine o njenoj deci”,”Ne preostaje joj ništa drugo da svoju decu poveri nekom drugom, da sam na njenom mestu, tražio bih osobu kojoj bih najviše verovao da odgaja moju decu. To znači da vaša sestra veruje u vas i da vas poštuje”, neki su od komentara.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …