“Nikome ne želim da budem druga” Suzana Jovanović po prvi put progovorila o razvodu – “Pokupila sam sina i otišla kod roditelja”

Suzana i Saša oduvek su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi.

Pevačica Suzana Jovanović već godinama je u braku sa Sašom Popovićem, a tek nedavno je otkrila javnosti nepoznate detalje iz njenog prvog braka iz kojeg ima sina Danijela, kojeg je Popović prihvatio kao svoje dete.

Ona je istakla da je taj brak bio rezultat ljubavi koja se dogodila na prvi pogled, kao i da je sina rodila veoma mlada, tačnije sa 18 godina. Ipak, razlog za krah braka je bio taj što je Suzana saznala da nije jedina žena u životu svog tadašnjeg supruga, što je teško podnela.

Suzana je istakla da nije želela da bude druga žena i da se zbog toga razvela, preuzimajući brigu o svom malom sinu.

Jovanovićeva je posebno istakla da je ceo period razvoda lakše podnela jer je imala pomoć i podršku roditelja, kao i da je zajedno sa njima vodila računa o Danijelu.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina. Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se. Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše – rekla je Suzana.

Decenijama unazad, Suzana Jovanović je u vezi sa Sašom Popovićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru. Iako je privatni život pevačice retko tema javnih razgovora, ova veza izaziva pažnju javnosti zbog svoje dugovečnosti i činjenice da su oboje u javnom poslu, a njihova ljubav odoleva svim izazovima.

Foto: Youtube printscreen/Iz Profila Tv Grand
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

SVI OSTANU ZABEZEKNUTI KAD VIDE KO JE MAJKA TEE TAIROVIĆ: Sigurno niste znali da je OVA VODITELJKA nju RODILA

Atraktivna plavuša vredna pomena Pevačica Tea Tairović javnosti je postala poznata kada se pojavila kao …