NIKO NEBI POGODIO SA ČIME SE DANAS BAVI: Ovoj devojčici predviđali su muzičku karijeru ali ona se predomislila

Malo ko se seća nje

Ivana Đorđević je devedesetih godina snimila duet sa Lepom Lukić i mnogi su je prozvali njenom naslednicom.

Pevačica Lepa Lukić je 1994. godine snimila duet sa devojčicom Ivanom Đorđević, a njihova pesma “Naslednica” postala je veliki hit.

Nakon velikog uspeha posle prvog dueta sa folk pevačicom, Ivani su svi predviđali veliki uspeh, a kraljica narodne muzike Lepa Lukić joj je bila velika podrška i oslonac.

Takođe, naglasila je da seo odlično snalazi u svim žanrovima.

– Ja ne znam da li ima srećnije devojčice od mene što me je kraljica narodne muzike Lepa Lukić proglasila nasledicom, što me pravim putem uvodi u posao koji ja volim da radim i to dokazuje da teta Lepa nije nimalo pakosna ni ljubomorna žena. Ja volim da pevam i ove modernije pesme, ali više volim stare, izvorne pesme, leže mi obe vrste- govorila je Ivana tada.

Neočekivano, Ivana se nije dugo zadržala na muzičkoj sceni. Nastupe je postepeno proređivala i pojavljivala se tek s vremena na vreme. Među njenim poslednjim koncertima ljudi pamte onaj na trgu u Starčevu za doček 2005. godine. Kako se pisali u medijima, Ivana danas retko peva, a postala je vlasnica frizerskog salona u Opovu i tom poslu se posvetila.

izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …