“NIJE TI SE DALO DA GA SE OTARASIŠ” Ovo je motociklista Igor (38) koji je poginuo u Obrenovcu: Sat vremena pre tragedije objavio snimak

Igor Nenadović (38) iz Obrenovca, poginuo je kod tržnog centra u tom gradu, kada se motociklom, kojim je upravljao, sudario sa automobilom marke “ford fiesta”.

Odmah nakon teške nesreće, vozač motora je završio na putu. Prema svedočenju očevidaca, nije se pomerao, već je ostao nepomično da leži.

Nastradali Igor Nenadović je bio otac dvoje maloletne dece, a oko sat vremena pre tragedije, emitovao je uživo svoju decu u prirodi.

“Počivaj u miru”

Danas se na društvenim mrežama, potresnim rečima, prijatelji opraštaju od nastradalog Igora.

– Kada negde tamo budeš vozio krug, prođi jedan do naselja, ono tvoje, da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate – navodi se u objavi.

– Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen…Nek’ su mu široki putevi Gospodnji – piše u komentaru.

Sudeći prema jednom od komentara, Igor je planirao da proda motor.

“Videli smo se pre par dana pred moj polazak na put ponudio si ga da mi prodaš ali nije ti se brate dalo da ga se otarasiš. Zašto Bog uzima dobre ljude nikada mi neće biti jasno.. Laka ti crna zemlja druže Igore i počivaj sa andjelima i neka te čuvaju u raju – napisao je jedan od prijatelja.

Foto: Društvene mreže
Izvor: Blic.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …