NAŠA VODITELJKA SE OBRUKALA UŽIVO U PROGRAMU: Mrežama kruži snimak, kakvo je ovo poređenje? (VIDEO)

Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru

Voditeljka emisije “Rano jutro” na televiziji Hepi TV postala je viralni hit na društvenim mrežama nakon što je uporedila veličinu Srbije i Amerike. Nakon tragedije u kojoj je dečak (13) ubio svoje drugare iz škole i radnika obezbeđenja, mnogi mediji su povukli paralele sa sličnim zločinima koji se često dešavaju u SAD. Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru.

“Amerika je velika država i velika zemlja. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. A možda i više nego duplo manja od Amerike… “, objasnila je voditeljka u programu. Video je ubrzo postao viralan i pobrao tone komentara. U komentarima joj pišu da bi neko trebalo da joj kaže da “nemoj da pričaš okolo i da je Srbija manja od neke američke lokalne zajednice”.

“Tu smo negde…”, “Najgore je što gledaoci te televizije nemaju pojma o čemu ova gospođa priča”, “Možda, ali nije potvrđeno. Toliko nas je da još računamo sa prošlogodišnjeg popisa stanovništva”, “Metar mog sela je cela Amerika…”, “Amerika je blizu 10 miliona km2, a Srbija 88.460 km. 100 ili više puta veća, samo je pogrešila. Kad ne ideš u školu, zezaš se ovako…”, neki su od komentara.

Izvor: mondo.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …