NAŠ PEVAČ U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU: Iznenada mu pozlilo, hitno otkazani nastupi!

Popularni pevač je zabrinuo javnost novom fotografijom i saopštenjem da otkazuje nastup.

Poznati srpski pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, nedavno je šokirao javnost objavom fotografije na kojoj nosi kiseoničku masku, otkrivajući pritom da je prinuđen da otkaže svoj planirani nastup. Ova vest izazvala je veliku zabrinutost među njegovim fanovima, te su mnogi izrazili svoju podršku pevaču u ovim teškim trenucima.

MC Stojan je putem društvenih mreža obavestio javnost o svom lošem zdravstvenom stanju, istakavši da je zbog toga primoran da odloži svoj nastup. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da pevač do sada nije javno govorio o svom zdravstvenom stanju. Fotografija na kojoj nosi kiseoničku masku dodatno je istakla ozbiljnost situacije, te su mnogi izrazili nadu u brz oporavak popularnog pevača.

Pored brige oko zdravstvenog stanja MC Stojana, javnost je nedavno takođe bila zainteresovana i za njegovu emotivnu vezu sa znatno mlađom koleginicom Zoranom Mićanović. Pevačica je potvrdila ovu vest, kratko komentarišući da je istina da su u vezi, čime je dodatno privukla pažnju medija i javnosti.

MC Stojan je svojom otvorenošću o zdravstvenom stanju i emotivnim vezama još jednom privukao pažnju javnosti, te je njegova lična iskustva izazvala brojne reakcije i komentare kako fanova, tako i medija. Svi se nadaju brzom oporavku popularnog pevača i žele mu mnogo zdravlja i sreće u budućnosti.

Izvor: Republika.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …