NAKON SMRTI SVOG BRATA OGLASILA SE SINANOVA ĆERKA: Šokirala javnost sa izjavom, nejn brat je HTEO OVO DA JOJ URADI

Rašid Sakić pronađen je danas mrtav u zatvorskoj ćeliji.

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti, kako se navodi, još uvek nije poznat.

Vest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

Kako pišu mediji, neutešna majka Velida plače i ne može da dođe sebi, a uzrok iznenadne smrti još se utvrđuje.

Njegova sestra Đulkica oglasila se na svom Instagram profilu, postavivši emotikon belog goluba i belo srce.

Za sada se još uvek niko iz porodice nije oglasio za medije, iako smo pokušali sa njima da stupimo u kontakt.

Podsećanja radi, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašidova sestra, Đulkica Sakić Amzić pre nekoliko meseci je za medije izjavila da je njen brat, pored brojnih krivičnih dela, među kojima su pokušaj ubistva, dilovanje droge i razbojništvo, silovao oko 20 devojaka, te da ona, zbog toga što nije sigurna na šta je još spreman, s decom ne sme da dođe u Srbiju.

Đulkica je tada tvrdila da njen sada pokojni brat nije bio adekvatno kažnjen za svoja nedela iako je govorila da malo lakše živi otkako je Rašid prošle godine priveden nakon policijske potere koja je izgledala kao u filmovima, s obzirom na to da nije dolazila iz Švajcarske godinama zbog pretnji koje je dobijala od njega.

– Volela bih da se što pre promene zakoni o silovanju i silovateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silovatelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silovanja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu. Je l’ vi shvatate da za njega godinama zakon kao da nije postojao? Taj čovek ima mnogo ljudi koji rade za njega, postoje policijski izveštaji u kojima jasno stoji da je silovatelj. Zbog njega nisam smela da kročim u Srbiju. Videla sam dokumente svojim očima. Ja nisam mogla da kročim u našu zemlju zbog straha da će ko zna šta da mi uradi. Nemam strah zbog sebe, ali imam decu i porodicu. Ne mogu njih da izlažem bilo kakvoj opasnosti – ispričala je Sinanova naslednica za Republiku.

– Mi nikada nećemo biti napredno društvo sve dok su manijaci na slobodi. Samo pogledajte vesti, nikad veći broj samoubistava nismo imali. Moj brat je loš čovek, odmah mi je on pao na pamet kad se u medijima pojavio silovatelj Igor Milošević. Ko zna koliko ih je takvih napolju i samo čekaju da nešto naprave, a mi smo nemoćni. Zakon mora da se promeni da bi deca bila slobodna. To su traume za ceo život. Poznajem osobu koja je silovana i verujte da znam o čemu pričam. Ja tek sada mogu slobodno da dođem u Srbiju, da odem ocu na grob, da odem u porodičnu kuću. Fali mi to. Ne očekujem da ću ikad s Rašidom da budem u dobrim odnosima, ali s obzirom na to kakav je, ništa nisam izgubila. On je loš čovek i treba da odgovara za svoja nedela – zaključila je Sakićeva u oktobru prošle godine.

Đulkica je tada ispričala i da je Rašid nju hteo da ubije i da je čak u inostranstvu pokušavao da je nađe:

– Rašid je dolazio i u Švajcarsku i tu nam se motao oko kuće. Srećom, primetili smo ga, pa smo sve prijavili policiji. Pa sećate se da je meni pretio da će da mi siluje dete? Govorio je da će ćerku da mi siluje, a meni je pretio ubistvom. To je bio pakao za mene. Uticalo mi je sve i na zdravlje, ali morala sam da ostanem jaka zbog porodice i dece. Bila sam odlučna da ih zaštitim na sve moguće načine i verovala sam da će pravda na kraju da pobedi. Bila je spora, ali dostižna – izjavila je Đulkica za Republiku.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …