NA PITANJE ”ZAŠTO” DEČAK JE SAMO OVO URADIO: Detalji stravične tragedije koja se DANAS desila u ZRENJANINU

Nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo tinejdžera po stomaku, a njegovu majku, koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

Dečak (13) osumnjičen da je sekirom i nožem teško povredio tinejdžera (17) i njegovu majku (57) u mestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo tinejdžera po stomaku, a njegovu majku, koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

– Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom – kaže dobro obavešten izvor.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloletnog lica.

– Na kratko je privedena i majka dečaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podneta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode – navodi izvor.

Podsetimo trinaestogodišnji dečak, sekirom i nožem, teško je povredio tinejdžera sa kojim se družio, i njegovu majku. Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …