NA DEPONIJI PRONAŠLA KESU SA OGROMNOM KOLIČINOM NOVCA: Vratila je vlasniku , on joj se ODUŽIO NA JAKO ČUDAN NAČIN

Ana Kruz (23) je samohrana majka kojoj je bio jako potreban novac

Uglavnom možemo da vidimo da su muškarci ti koji rade na deponijama, ali kada ljudi jednostavno nemaju drugog izlaza, onda moraju prihvatiti bilo kakav posao kako bi zaradili za sebe i svoju porodicu.

Upravo u takvoj situaciji se našla i mlada žena Ana Kruz, koja je jedina žena koja je ikada radila na ovoj deponiji. Ana Kruz ima samo 23. godine.

Naime, ona je samohrana majka kojoj je bio jako potreban novac, ali niko je nije htio zaposliti na nekom drugom radnom mjestu.

Kada je započela sa radom na deponiji, nekoliko dana kasnije našla je kesu u kojoj se nalazilo mnogo čekova. Sve to je bilo na ime jedne od bolnica koje se nalaze u Sao Paulu, te kada se sve sabere oni iznose oko 72.000 evra.

Uopšte nije razmišljala šta bi trebalo da uradi s njima, nego je odmah pronašla kontakt telefon od te bolnice i ispričala im o novcu.

Tom prilikom su došle i mnoge televizijske kuće, koje su htele da naprave priču o poštenoj devojci. Jedan čovek dok je gledao sve to, primetio je da devojka može da se bavi modelingom, kao i da ima veliki talenat za to.

Pozvao ju je, obavili su razgovor, a nekoliko dana posle Ana se našla na velikim bilbordima širom grada, bila je i na jednom trgovačkom centru.

Proglasili su je prelepom, šarmantnom, zgodnom ženom koja je radila na deponiji da bi preživela, na kraju, počela je da zarađuje novac zbog modelinga. Njena priča obišla je celi svet, a svi su oduševljeni onim što je uradila.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Iznenada PREMINUO poznati glumac u 56. godini – supruga i dvoje dece NEUTEŠNI

Vili je bio najpoznatiji po ulozi Kamekona Tupuola u krimi dramama “Hawaii Five-0” i “Magnum …