“MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA, TO BI BILO NAJBOLJE” Karleuša sve šokirala, fanovi preplašeni nakon pevačicine IZJAVE

Diva domaće muzike Jelena Karleuša nedavno se pojavila na manifestaciji “Izbora za mis Srbije” gde je bila predsednica žirija.

Jelena je kako to obično i biva pre samog događaja odvojila par minuta kako bi razgovarala sa medijima. Ipak, jedan detalj izgleda da je svima promakao, a danima je već viralan na društvenim mrežama.

Pevačicu je novinar naše medijske kuće najavio sledećim rečima:

“Evo je posle svega…”

Jelena je imala vrlo intrigantan odgovor na pomenutu konstataciju. Naime, ona se nasmejala pa našalila kako je njoj na svaka tri dana ta rečenica upućena, te da čeka samo momenat kada će tri postati dva dana, pa dan.

Nakon toga Jelena je zastala, pogledala u pod i izgovorila je rečenicu zbog koje su njeni fanovi veoma zabrinuti.

– Možda se samo ne pojavim jednog dana, to bi izgleda bilo najbolje – rekla je pevačica tihim tonom na koji u tom momentu niko nije odreagovao zbog velike gužve i ograničenog vremena.

Ipak, na društvenim mrežama fanovi masovno dele isečak iz pomenutog intervjua i zabrinuto se pitaju na šta je pevačica tačno aludirala, te joj pružaju podršku tokom perioda razvoda koji pevačici nije lako pao.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …