MITROVIĆ OBJAVIO KADA JE KRAJ ZADRUGE: Odluka je KONAČNA, ovo je poslednja sezona?

Ko prekrši ovo pravilo, ostaje bez honorara!

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, ušao je noćas u “Zadrugu” kako bi razgovarao sa rijaliti učesnicima. Veliki šef je napravio presedan i prvi put je za svih šest sezona ušao u Belu kuću kako bi pred milionima gledalaca obavio ozbiljan razgovor.

Saopštio je zadrugarima odluku produkcije da će momentalno biti diskvalifikovani ukoliko uđu u bilo kakava fizički okršaj.

Osim toga, Veliki šef je saopštio da još uvek nije siguran da će se u budućnosti emitovati rijaliti na Pink televiziji. Ono u šta je siguran je da je ovo poslednja sezona “Zadruge” i da ukoliko bude ponovo emitovao rijaliti, da će on biti osmišljen i organizovan u potpuno novom obliku.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen. Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …